După o pauză de 10 ani, echipele de Old Boys ale Olimpiei Satu Mare și ale multiplei campioane a Ungariei, Ferencváros TC, se vor întâlni din nou în Satu Mare!

Joi, 17 august de la ora 18:00, în cadrul ediției cu numărul 22 a Zilelor Culturale Partium, Academia de Fotbal Partium va organiza meciul de gală dintre cele două echipe de tradiție pe stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” într-o demonstrație de fotbal adevărat.

În urmă cu 10 ani, ”Fradi” Old Boys a venit pentru prima dată în orașul nostru, jucând meciul de gală organizat în cadrul Zilelor Culturale Partium, în care au intrat pe teren nume mari precum Lajos Détári, Tibor Nyilas sau sătmăreanul Sándor Szenes. Meciul de acum se anunță de asemenea foarte interesant, deoarece de la ”Fradi” vor fi prezenți Pál Fischer, Fabio Oliviera, Bojan Lazics, precum și sătmăreanul Csaba Patkós care face parte din lotul echipei din capitala Ungariei.

Nici sătmărenii nu duc lipsă de nume mari, deoarece la echipa de Old Boys a Olimpiei vor fi prezenți peste 60 de foști jucători Olimpiști, din care 27 vor intra pe teren cu siguranță anul acesta. Din lotul galben-albaștrilor îi puțem menționa pe Zoltán Ritli, Lajos Keizer, Sándor Pintér, Tibor Csik, Marius Bălău, Mihai Paul, Levente Paul, Dacian Nastai, Cristian Mucenica, Sándor Estinca, Prodan Ciprian, Florin Fabian sau Nicolae Ilea, alături de mulți alți jucători care au îmbrăcat de alungul celor 100 de ani de istorie, tricoul Olimpiei.

De asemenea, Academia de Fotbal Partium, organizatorul meciului, va invita spectatorii prezenți la Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” pentru a participa la o tombolă cu multe premii.