La finalul săptămânii trecute, un nou teren de fotbal a fost inaugurat în județul Mureș, la Ungheni, în cadrul unui eveniment la care au participat autorități locale și reprezentanți FRF.

Terenul sintetic proaspăt inaugurat are dimensiunile de 105mx68m, instalație nocturnă, o tribună de 250 de locuri și vestiare și grupuri sanitare complet dotate și utilate pentru gazde, oaspeți și arbitrii și este parte a unei investiții de aproximativ 3.500.000 lei din fonduri locale proprii.

La inaugurare au fost prezenți Gabriel Bodescu, secretar geneneral adjunct al FRF, Felix Grigore, manager Competiții FRF, dar și Miodrag Belodedici și Marius Niculae. Evenimentul s-a încheiat cu un meci demonstrativ disputat între Echipa Națională a Primarilor din România și selecționata FRF, din care au făcut parte foștii campioni ai României, Marius Niculae, Miodrag Belodedici și Gabriel Mureșan.

„Această bază sportivă reprezintă încă un pas important spre sportul de masă dar și spre cel de performanță. Avem deja aproape 300 de copii și juniori la toate categoriile de vârstă și ramurile sportive pe care le abordăm la Unirea Ungheni 2018 și bineînțeles, echipa de Liga a III-a care se va bucura de asemenea, de aceste condiții. Este una din investițiile care beneficiind de mentenanța necesară, poate dăinui și peste zeci de ani, deservind populația orașului, a localităților noastre aparținătoare și desigur contribuind la sănătatea și la performanțele obținute de copiii și tinerii noștri!”, a declarat Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.

Terenul de la Ungheni va fi utilizat de toate echipele clubului CS Unirea Ungheni 2018; atât echipa de seniori care evoluează în Liga 3, cât și de grupele de copii și juniori.