În urma parteneriatului încheiat de AJF Mehedinți cu Consiliul Județean Mehedinți, toate echipele înscrise în Liga a IV-a si Liga a V-a Mehedinți au primit miercuri, 24 aprilie 2019, echipament complet de joc.

“Am întocmit acest proiect pentru a veni în sprijinul echipelor de fotbal din campionatul județean. Mulțumim domnului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, care a sprijinit și aprobat acest proiect, benefic fotbalului județean”, a precizat Dumitru Paraschiv, presedintele Asociației Județene de Fotbal Mehedinți.

Mai mult, CJ Mehedinți va suporta, din sezonul viitor, si plata baremurilor de arbitraj.

“Am decis să susținem finanțarea acestor echipamente din bugetul Consiliului Județean Mehedinți, pentru a sprijini fotbalul județean și asociațiile sportive. Este vorba despre echipele din Liga a IV-a și a V-a. Totodată, în baza contractelor de asociere pe care le-am semnat cu Asociația Județeană de Fotbal Mehedinți și cu asociațiile sportive, vom acoperi din bugetul Consiliului Județean Mehedinți cheltuielile de arbitraj pentru echipele de Liga a IV-a, seniori și juniori, precum și cele de Liga a V-a, începând cu sezonul 2019-2020. Cu fotbalul județean am o relație de suflet, având în vedere că mi-am început scurta carieră sportivă la echipa din Vânju Mare, purtând tricoul cu numărul 11. Sper ca echipamentul cu acest număr să-i poarte mult noroc jucătorului la care va ajunge, cum, de altfel, sper ca toate cele achiziționate de Consiliul Județean Mehedinți să îi conducă spre performanță pe fotbaliștii noștri. Am încredere că prin susținerea fotbalului din ligile inferioare, pas cu pas, vom reuși să clădim o echipă care să reprezinte județul Mehedinți în ligile superioare”, a declarat Aladin Georgescu, presedintele Consiliului Județean Mehedinți.

Articol de Mircea Oglindoiu (Mehedinți)