Echipa antrenată de Mircea Danciu și-a adjudecat titlul de campioană județeană, după un parcurs perfect în retur, soldat cu victorii pe linie și fără gol primit

În ultima etapă a sezonului, CS Strehaia a dispus cu 6-0 de Dierna Orșova și a încheiat Liga a IV-a Mehedinți  la un punct peste campioana en-titre Viitorul Șimian. Echipa antrenată de Mircea Danciu a dat și golgheterul campionatului, titlu care i-a revenit lui Andrei Enea, autor a 23 de golur

Poate realiza eventul

CS Strehaia se află în luptă și pentru cucerirea Cupei României – faza județeană Mehedinți , urmând să întâlnească Recolta Dănceu în ultimul act al competiției. Finala este programată miercuri, cu începere de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Pentru CS Strehaia, va fi ultimul  joc înaintea “barajului” pentru promovarea în Liga a 3-a, în care va întâlni, în dublă manșă, campioana județeană de la Gorj.

Manșa-tur a “barajului” va avea  loc pe data de 15 iunie, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Orășenesc, din Strehaia. Returul este programat pe 22 iunie, cu începere de la ora 17:30, pe terenul campioanei din Gorj. Cu o etapă înainte de finalul Ligii a IV-a Gorj,  Gilortul Târgu Cărbunești se află pe primul loc, având 2 puncte peste contracandidata Știința Turceni.

Reeditarea finalei din 2017

CS Strehaia a mai cucerit titlul județean în 2017, însă a ratat eventul, după ce a fost învinsă în finala Cupei României – Mehedinți, cu scorul de 2-0, chiar de Recolta Dănceu, adversara de mâine. Ulterior, CS Strehaia a ratat și promovarea în Liga a 3-a, fiind eliminată de Voința Săelele, campioana județului Teleorman.

Mircea OGLINDOIU (Mehedinți)