Depistarea celor mai buni jucători de fotbal născuți în 2002 a continuat în Maramureș cu meciul dintre selecționata județului Maramures și juniorii B republicani de la CS Mara 2010 Baia Mare.

11 mici fotbaliști din Maramureș au fost selectați în cadrul acțiunii organizate pentru depistarea celor mai talentați fotbaliști născuți în 2002 în vederea formării lotului național la această categorie de vârstă. O acțiune organizată de Federația Română de Fotbal (reprezentată de referentul zonal Dacian Nastai) și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (reprezentată de Emil Kemenes – președinte al Comisiei pentru Copii și Juniori) în vederea formării lotului național la această categorie de vârstă.

Echipa județului Maramures astfel formată va participa în 12 octombrie la o nouă etapă de selecție alături de reprezentativele similare din Satu Mare, Sălaj și Bihor.

În urma voturilor exprimate de antrenorii prezenți la acțiune au fost selectați 11 copii care au trecut și de această a doua etapă de selecție. Este vorba despre portarul Cristian Cuc (ASF Kiss); fundașii Andrei Ofrim (Plimob), Denis Bolenyi și Denis Bora (ambii de la ASF Kiss), Tudor Ugorciag (FC Mara); mijlocașii Denis Tarța, Mihai Ardelean (ambii de la ASF Kiss), Davide Popșa (Plimob); atacanții Eric Piroska și Alex Jula (ambii de la ASF Kiss), Roli Pohl (FC Mara). Un al 12-lea component va fi ales dintre fundașul Cătălin Jucan (ASF Kiss), mijlocașul Antonio Lung (ASF Kiss) și atacantul Marc Botiș (Plimob).

Procesul de selecție continuă în 12 octombrie, la Oradea, acolo unde se vor întâlni echipele de selecționați din Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Bihor.