Grupa de copii născuţi în anul 2008 a clubului CSM Politehnica Iaşi a câştigat Cupa „Prosport” Focşani, un puternic turneu structurat pe mai multe categorii de vârstă. În finală, echipa pregătită de Mihai Drăgoi a învins formaţia Real Junior Vaslui cu scorul de 4-3 după loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 2-2, după ce ieşenii au avut la pauză 2-0.

În faza grupelor, ieşenii au înregistrat trei victorii şi o remiză şi s-au calificat în sferturi de pe primul loc, cu un golaveraj de 12-5. Elevii lui Mihai Drăgoi au învins formaţiile CFR Cluj (2-0), Sportul Oneşti (3-1) şi Şcoala de Fotbal Muscalu Focşani (5-2) şi au remizat cu Oţelul Galaţi (2-2).

În sferturi, CSM Poli Iaşi a trecut de Dacia Unirea Brăila cu 5-1, iar în semifinale a învins cu un categoric 4-0 formaţia Juniorul Suceava. În finala mică, Juniorul Suceava s-a impus cu 1-0 în faţa Oţelului Galaţi.

Clasament final categoria 2008: 1. CSM Politehnica Iaşi; 2. Real Junior Vaslui; 3. Juniorul Suceava; 4. Oţelul Galaţi.

Premii individuale:
– Cel mai bun jucător al turneului: Ilie Vlad (CSM Poli Iaşi)
– Cel mai bun portar: Bogdan Matei (Oţelul Galaţi)
– Cel mai bun jucător al finalei: Timofte Fabian (CSM Poli Iaşi)
– Golgeter: Amarandei Ştefan (Real Junior Vaslui).

Lotul deplasat de antrenorul Mihai Drăgoi la Cupa “Prosport” Focşani: Darius Formagiu, Denis Bejenariu, Ricardo Stoica, Fabian Timofte, Tudor Râmbu, Matei Ciapa, Radu Băbuţă, Flavius Formagiu, Robert Geamăn, Vlad Ilie, Eusebio Costin, Andrei Donac.

Participanţii la turneul de la Focşani au comemorat şi trecerea în nefiinţă a fostului fotbalist Florin Ganea.