Sala Polivalentă din Iași a găzduit în week-end „Cupa de Iarnă” la fotbal, competiţie structurată pe două categorii de vârstă la care au participat mai multe cluburi de copii din Iaşi. Micuţii fotbalişti de la clubul Pumas s-au impus la ambele categorii de vârstă, 2007 şi 2008, elevii prof. Ciprian Brighiu ocupând primul loc după ce s-a jucat în sistemul „fiecare cu fiecare”.

La grupa 2007, Pumas a fost urmată în clasament de Athletic Iaşi (prof. Ovidiu Burdujan) şi Poli Moldova (prof. Sorin Ştefan), iar la categoria 2008 au mai participat echipele Poli Moldova (prof. Sorin Ştefan) – locul 2 şi Magic Trofeo Maestrelli (prof. Adi Cotan) – locul 3.

Miniturneul de la Sala Polivalentă a fost organizat de clubul Poli Moldova (preşedinte Dănuţ Cănănău şi antrenor Sorin Ştefan). „A fost o competiţie utilă pentru copii, care s-au bucurat de fotbal în această perioadă în care nu se poate juca afară. Cei mici au fost implicaţi, au jucat cu ambiţie şi putem spune că au avut cu toţii de câştigat. Echipele participante au primit diplome, iar copiii au fost răsplătiţi cu dulciuri şi sucuri”, a declarat prof. Sorin Ştefan, antrenorul clubului Poli Moldova şi cel care s-a ocupat de organizarea competiţiei. Meciurile au fost arbitrate de Gabriel Mihuleac.

Rezultatele înregistrate la Cupa de Iarnă:
Categoria 2007
Pumas – Poli Moldova 2-2
Pumas – Athletic 5-2
Poli Moldova – Athletic 0-3
Clasament final: 1. Pumas 4 puncte (golaveraj 7-4); 2. Athletic 3p (5-5); 3. Poli Moldova 1p (2-5).

Categoria 2008
Pumas – Poli Moldova 5-1
Pumas – Magic Trofeo Maestrelli 6-2
Poli Moldova – Magic Trofeo Maestrelli 4-0
Clasament final: 1. Pumas 6p (11-3); 2. Poli Moldova 3p (5-5); 3. Magic Trofeo Maestrelli 0p (2-10).