ACS Roberto Ziduri a câștigat competiția la nivelul Ligii a 4-a din  Dâmbovița, într-un sezon în care a dominat inclusiv faza județeană a Cupei României. Echipa antrenată de Augustin Voinea a reușit cea mai bună ediție din istoria clubului, una în care nu a cunoscut gustul înfrângerii!

Campionii județeni au fost premiați de președintele AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru, eveniment la care a asistat și cunoscutul antrenor român, Dumitru (Țiți) Dumitru.

Roberto Ziduri își dorește să continue sezonul de excepție printr-o promovare în Liga a 3-a, chiar dacă adversarul este unul valoros, Dunărea Turris Turnu Măgurele, care s-a impus în finala campionatului județean Teleorman, disputată cu Astra Plosca. A fost 1-1 la Plosca, în tur, și 7-0 pe „Municipalul” din Turnu Măgurele in retur pentru echipa antrenată de fostul rapidist Costin Lazăr.

„Acest event la nivel județean reprezintă o premieră atât pentru mine, cât și pentru echipă. Urmează două meciuri de baraj foarte grele, în care cei de la Turnu Măgurele sunt favoriți. Sperăm să ajungem în Liga a 3-a, chiar dacă nu știm câți dintre noi vor continua la echipă în acest scenariu, pentru că avem locuri de muncă la care nu putem să renunțăm”, a comentat antrenorul Augustin Voinea, completat de căpitanul Ciprian Dicu. „Suntem foarte fericiți că am câștigat cupa și campionatul. La acest nivel e cel mai frumos lucru care se putea întâmpla. Am intrat în istoria acestui club, a acestei comune. E deosebit gustul de campion, e cel mai frumos să ridici cupa, să desfaci șampania și să te bucuri alături de colegi. A fost un campionat foarte greu, am câștigat neașteptat, ne gândeam că ne vom lupta până în ultima etapă. Obiectivul este să ajungem în Liga a 3-a, așa încât mergem la victorie. Dăm tot ce avem mai bun și sper să promovăm”.

Articol de Daniel Lazăr