Ca în fiecare an, Asociația Județeană de Fotbal Buzău recompensează performanțele la nivel județean, printr-o serie de premii.

Astfel, echipa anului 2023 a fost desemnată FC Buzău, iar echipa județeană a anului trecut a fost Montana Pătârlagele. Premiul pentru echipa de juniori a anului 2023 a fost împărțit de AFC Metalul Buzău și Voința Cochirleanca. Comitetul executiv al AJF Buzău a mai decis jucătorul anului 2023 în persoana lui Valentin Lungoci, pentru câștigarea Supercupei Județene și a trofeului de campioană a Ligii a 4-a cu echipa ACS Montana Pătârlagele.

Lixandroiu Daniel și Cezar Ionescu au fost recompensați cu titlul de antrenorul anului, primul dintre ei pentru câștigarea Supercupei Județene și a trofeului de campioană a Ligii a 4-a cu echipa ACS Montana Pătârlagele, iar cel de-al doilea pentru că nu a avut nicio înfrângere cu echipa Team Săgeata în returul de campionat.

Au mai fost acordate următoarele premii: Baza sportivă a anului – AS Progresul Berceni; Premiul pentru baza sportivă dedicată copiilor și juniorilor – Comuna Pieroasele; echipa buzoiană de futsal – CS Luceafărul Buzău; premiul pentru participarea în Cupa României – AS Fotbal Team Săgeata.

Articol de Daniel Lazăr