Buzoienii s-au calificat în finala pe țară a Cupei Regiunilor după ce au terminat duminică, 19 noiembrie, la egalitate, scor 1-1, partida jucată pe stadionul din Crâng.

Meciul din tur, care s-a disputat la Brașov, s-a încheiat tot la egalitate, scor 2-2, astfel că buzoienii merg mai departe, grație golurilor marcate în deplasare.

A fost foarte greu, dar bucuria e cu atât mai mare. Am fost conduși cu 1-0 încă din minutul unu. Am alergat apoi după egalare, pe un teren foarte greu, pe care am reușit-o în minutul 70, în urma reușitei lui Istrate de la Voința Lanuri. E o performanță pentru fotbalul județean în condițiile în care Brașovul e un județ superior nouă și, în trecut, a câștigat această competiție. Această calificare, ca și victoriile consecutive din ultimii patrui ani la meciurile de baraj de promovare în Liga 3, dovedesc faptul că fotbalul buzoian este în progres. Le mulțumesc jucătorilor pentru efort, în condițiile în care pe lângă valoarea la selecție, a contat și tinerețea. Media lotului nostru este de doar 22 de ani”, a încheiat președintele AJF Buzău, Adrian Petre.

În finala Region Cup – faza națională, selecționata Buzăului va întâlni cel mai probbail campioana en-titre – Prahova. Returul celeilalte semifinale nu s-a disputat, însă selecționata județului  Prahova a învins în tur cu 6-0 Harghita.