Foto: Carmen Bucureşti Facebook

A doua etapă din cadrul play-off-ului pentru stabilirea campioanei Capitalei a confirmat statutul de favorite al primelor două clasate, CSA Steaua şi Carmen Bucureşti, care au învins din nou.

În primul meci de miercuri, Carmen a învins cu 5-2 pe CS FC Dinamo, după ce a condus cu 3-1. Nechita a deschis scorul în minutul 10, dar veteranul Dacian Varga a restabilit egalitatea după patru minute, cu un şut din prima, de la 11 metri de poartă. O lovitură liberă executată de Nechita în careu a fost trimisă cu capul în poartă de căpitanul Lungu (31), iar Ioniţă a stabilit scorul primei reprize (45) după ce a speculat o eroare a lui Văduva.

Veteranul Stelian Stancu a şutat din afara careului, balonul a fost respins în faţă de Văduva şi acelaşi jucător a marcat din interiorul careului (58). Hristu Chiacu a marcat ultimul gol al celor de la Carmen cu un şut din afara careului (80), tabela fiind închisă de Panait (87)

Carmen are nevoie de victorie cu CSA Steaua pentru a merge la baraj

În al doilea meci al zilei, CSA Steaua a suferit timp de 71 de minute, fără a putea trece de defensiva Progresului 2005. A fost nevoie de execuţia lui Robu, pentru a se marca primul gol al meciului, iar emoţiile au fost spulberate după reuşita lui Lucas din primul minut de prelungire.

Astfel, înaintea ultimei runde a play-off-ului, CSA Steaua are nouă puncte în clasament, fiind urmată de Carmen cu opt, Progresul 2005 cu un punct şi CS FC Dinamo cu zero. Duminică, primele două clasate se vor duela în meci direct, iar învingătoarea va deveni campioana Bucureştiului. CSA Steaua mai are la îndemână şi varianta egalului pentru a cuceri titlul, având un punct în plus faţă de Carmen.

Faţă de programul iniţial, ca urmare a discuţiilor cu postul de televiziune DigiSport, deţinătorul drepturilor TV pentru play-off-ul Capitalei, programul ultimei runde a fost devansat astfel:

  • ora 13:30: Progresul 2005 – CS FC Dinamo
  • ora 16:00: Carmen – CSA Steaua

Campioana Bucureştiului va întâlni la barajul pentru promovarea în Liga 3, într-o dublă manşă, pe Mostiştea Ulmu, reprezentanta Călăraşiului, returul fiind programat la Bucureşti.