Foto: Sport Pictures

Duminică, pe stadionul Regie, au avut loc ultimele partide din cadrul play-off-ului pentru stabilirea reprezentantei Bucureştiului la barajul pentru promovare în Liga 3. În primul meci al zilei, Progresul 2005 şi CS FC Dinamo au remizat, 1-1, după ce la pauză scorul a fost alb. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Marin Dună a încheiat pe locul 3 în play-off, cu două puncte, în timp ce dinamoviştii pregătiţi de Emil Ursu au terminat pe locul 4, cu un punct.

Carmen se va duela la baraj cu Mostiştea Ulmu

Derby-ul play-off-ului s-a disputat între primele două clasate, CSA Steaua şi Carmen, liderul după primele două runde având un avantaj de un punct în clasament. În faţa a peste 3.500 de spectatori, elevii lui Daniel Iftodi s-au impus cu 1-0, după un autogol al lui Robu, după un şut al lui Jitaru.

Cu această victorie, Carmen Bucureşti a câştigat titlul de campioană a Bucureştiului şi va reprezenta Capitala la barajul pentru promovarea în Liga 3, în care se va duela cu Mostiştea Ulmu pe 15 şi 22 iunie. Primul meci se va disputa pe terenul campioanei judeţului Călăraşi, iar returul va avea loc la Bucureşti.