Perioada precompetițională în fotbalul județean aduce vești bune membrilor afiliați AJF Bihor.

Un nou proiect depus și declarat eligibil în cadrul DDIP Bihor va aduce în posesia echipelor de fotbal un set de plase porți și fanioane de la colțurile terenului de joc cu suporți, precum și 6 ID Card pentru fiecare echipă, pentru identificarea componenților băncilor tehnice.

Acest proiect vine în continuarea celor implementate anii anteriori care s-au concretizat în achiziționarea de mingi de fotbal, materiale medicale ori derularea de cursuri pentru perfecționare antrenori/arbitrii, degrevarea de cheltuieli a echipelor de juniori pentru baremele de arbitraj și observare.

“Suntem bucuroși pentru acest proiect, campionatele vor începe cu baze sportive dotate cu materiale sportive noi, așteptăm reprezentanții echipelor să le ridice de la sediul AJF. În plus, la sfârșitul lunii august, cu sprijinul DJST, vom avea un puternic turneu juvenil, SUMMER CUP, unde vor fi prezenți și reprezentanți ai FRF” , a declarat președinte AJF Bihor, Radu Bitea.

De asemenea, AJF Bihor va organiza în premieră Campionatul de Old Boys. „Acest demers s-a realizat la dorința comună a foștilor fotbaliști emblematici din Bihor și a persoanelor trecute de prima tinerețe care doresc să continue practicarea în formă organizată a acestui joc minunat”, a spus Radu Bitea.