Echipa comunei Gepiu este liderul de toamnă din Liga 5, Seria a II-a, după victoria cu 4-0 (3-0) obţinută duminică în jocul restanţă cu Zorile Bunteşti a propulsat-o pe locul 1 în Seria a II-a a Ligii a V-a. Golurile au fost marcate de Delian Cuc 11 penalty, 22 şi 45+1 şi Cristian Ciorba 64. O performanţă importantă pentru echipa susţinută de Primăria şi Consiliul Local Gepiu (primar Ioan Purge) şi managerul Adrian Ciocan.

Cu 26 de puncte, Dacia a devansat Biharea Vaşcău – 25 de puncte, Unirea Roşia – 25 de puncte, Zorile Bunteşti – 24 de puncte şi Izvorul Cociuba Mare – 20 de puncte, acestea fiind grupările care emit pretenţii la primul loc. „Suntem mulţumiţi de locul ocupat la finalul turului. Ne dorim să rămânem acolo până la finalul sezonului, întrucât obiectivul este promovarea în Liga 4. Această echipă am construit-o încă din returul campionatului trecut, iar rezultatele nu sunt întâmplătoare. La CSC Dacia Gepiu toţi suntem prieteni, alcătuim o adevărată familie, iar acest lucru se vede”, ne-a declarat Adrian Ciocan. Un lucru inedit, clubul din Gepiu o are în funcţia de preşedinte pe Anamaria Busuioc, o pasionată a fenomenului fotbalistic.

Cerere în căsătorie la final de meci

Un moment emoţionant s-a petrecut la finalul jocului de duminică. Adrian Cozac, căpitanul echipei, i-a făcut o surpriză imensă prietenei lui, Adela Berce, pe care a cerut-o de soţie chiar pe terenul de joc. „Înarmat” cu un superb buchet de trandafiri roşii şi inelul de logodnă, Adrian a îngenuncheat şi a cerut-o pe Adela, care a venit la braţ cu tatăl său.

Complicii din tribună au afişat din cartoane multicolore cuvintele „Vrei să fii soţia mea? „Da”-ul a venit de la sine, cei doi tineri trăind o frumoasă poveste de dragoste. „Cel mai sincer DA, eşti un om minunat, Adrian! Te iubesc! Vă mulţumesc tuturor că l-aţi ajutat pe Adi să-mi facă o asemenea surpriză! Vă doresc să trăiţi o iubire adevărată şi sinceră, ca a noastră!”, a postat viitoarea doamnă Cozac pe pagina de facebook.

Antrenor chef… la cuţite!

Dacia Gepiu este pregătită de Adrian Iova şi Răzvan Berce, acesta din urmă fiind un pasionat bucătar. Este cunoscut telespectatorilor din show-ul „Chefi la cuţite” de la Antena 1. Din lotul de jucători se remarcă Răzvan Ţârlea (37 de ani), fost fotbalist la Farul Constanţa, U Cluj, CFR Cluj sau FC Qabala din prima ligă azeră. De asemenea, se mai află jucători care au cochetat cu eşaloanele superioare, cazul lui Buştea, Ciuciu, Iambor sau Cristi Ciorba.

LOTUL DE JUCĂTORI
Portari: Alexandru Brisc, Gheorghe Roman
Jucători de câmp: Sergiu Ciuciu, Gheorghe Rus, Adrian Ciocan, Adrian Buştea, Bogdan Iambor, Cristian Ciorba, Laurenţiu Pereţ, Adrian Cozac, Răzvan Ţârlea, Delian Cuc, Călin Şerb, Cristian Teşan, Pavel Lakatoş, Bogdan Avram, Sebastian Avram
Antrenori: Adrian Iova (antrenor-jucător) şi Răzvan Berce
Din lot au mai făcut parte P. Câmpan şi C. Mărincean.