Terenul „Motorul” din Arad a găzduit a 17-a ediţie a Cupei Prieteniei la fotbal, patrulater bi-anual rezervat arbitrilor din județele Arad, Timiș, Bihor și Bekes.

Evenimentul a fost organizat de Comisia Județeană a Arbitrilor Arad, cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal. Festivitatea de premiere a avut loc la Hotelul President, acolo unde a fost sărbătorită și retragerea din activitatea de arbitru a lui  Bálint Zoltán, care a fost mereu interfața și sufletul colaborării internaționale între cele patru județe vecine.

Rezultate:
Timiş – Bihor 3-1 şi Arad – Bekes 1-0
Finala mică: Bekes-Bihor 8-7 (1-1), după lovituri de la 11m
Finala mare: Timiş – Arad 2-1

A fost a 17-a ediție a turneului de fotbal la care participă colegi din județele Arad, Timiș, Bihor și Bekes (Ungaria). Este un prilej bun de a depăna amintiri și de face planuri de viitor. Bucuria de a ne revedea cu ei, prietenia ce ne leagă sunt întărite prin acest turneu care, de altfel poartă sugestiv numele de “Turneul Prieteniei” și pe care ne dorim să-l ducem mai departe încă mulți ani de acum încolo”, a spus Răzvan Cadar, președintele Comisiei de Județene de Arbitri Arad.

La rândul său, preşedintele AJF Arad, Adrian Lucaci, a punctat: „Ne bucurăm că am putut organiza acest patrulater chiar în anul în care Aradul sărbătoreşte 120 de ani de fotbal în România. Vor mai fi foarte multe acţiuni dedicate acestui eveniment, scopul fiind atragerea cât mai multor copii spre sportul rege”.

Următorul turneu va avea loc în toamnă, în județul Bihor.