Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru partidele Polonia – România, din 10 iunie, ora 21:45, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, meci care va avea loc la Varșovia, și România – Chile, amical programat pe 13 iunie, pe Cluj Arena.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la cele două meciuri trebuie să trimită solicitările nominale la adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro. Procesul de acreditare se va încheia pe data de 26 mai, ora 17:00, iar solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

De asemenea, cei care doresc acces auto pentru cele două partide sunt rugați să specifice acest lucru în solicitarea trimisă.

Jurnaliștii care fac deplasarea la Varșovia sunt rugați să nu se cazeze la hotelul Intercontinental, unde va sta delegația României.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate va fi publicată pe site-ul www.frf.ro, pe 29 mai. Detalii despre remiterea acreditărilor vor fi anunțate tot prin intermediul site-ului Federației Române de Fotbal.