Jucătorul primei reprezentative, Alexandru Maxim, și reprezentanții FRF, foștii internaționali Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu, i-au vizitat pe copiii de la Fundeni și le-au dus cadouri în cadrul campaniei #SelfieForLife, demarată de Asociația Fight For Life Charity.
 
Mecanismul campaniei căreia i s-au alăturat și jucătorii clubului Steaua, luptătorii de Superkombat, Andrei Stoica și Benjamin Adegbuyi, precum și vedete ca Andreea Marin, Cătălin Măruță, Alexandra Ungureanu, este simplu: îți faci un selfie care să aducă zâmbetul pe buze unui copil bolnav, distribui poza pe rețelele de socializare, faci o donație și provoci cel puțin alți trei prieteni. 
 
Echipa națională a României s-a alăturat campaniei în cadrul turneului pe care reprezentativa divizionară l-a susținut în Antalya, cu o poză de grup realizată în vestiarul ”tricolorilor”.
 
Înainte de a intra în cantonament pentru meciul cu Feroe, Alexandru Maxim le-a făcut o bucurie copiilor de la Institutul Clinic Fundeni. Le-a adus cadouri, le-a semnat mingile de fotbal, s-a jucat cu ei și, pentru o oră, le-a readus zâmbetul pe chip. ”În astfel de momente realizezi ce lucruri sunt cu adevărat importante în viață. M-am alăturat acestei campanii încă de la început și susține acest proiect din tot sufletul”, a declarat Alexandru Maxim.
 
Miodrag Belodedici a fost și el impresionat de micuții pe care i-a întâlnit la Fundeni: ”Noi astăzi am realizat doar un pic din ceea ce ar trebui făcut pentru acești copii. Ne dorim ca tot mai mulți oameni să se implice în campanie, să facă o donație pentru a salva copiii bolnavi de cancer”
 
”Mulți dintre acești copii suferă de o boală cruntă, care nu poate fi tratată fără resurse financiare importante. Sper că le-am făcut o mică bucurie”, a spus și Jean Vlădoiu. 
 
Selfie-ul reprezentativei divizionare din Antalya în cadrul campaniei #SelfieForLife