Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 10 martie, între orele 9:30 – 11:30, la baza sportivă Progresul Spartac 1944, de pe Intrarea Vrabiei nr. 22.

Participarea la turneu se face în schimbul unei donații de minim 2 tablete funcționale — folosite sau noi — per echipă. Tabletele vor ajunge la copii de la Cluburile de Educație Alternativă, în care aceștia își desfășoară activitățile educaționale și artistice de pre & after-school. Scopul este de a folosi aceste instrumente simple și atractive pentru copii pentru a-i ajuta să-și dezvolte competențele digitale, esențiale pentru viitor. Voi veniți cu tabletele, noi instalăm aplicațiile educaționale.

Echipele sunt formate din 6 persoane. Înscrierea se face pe echipă, completând formularul de înscriere. Locurile sunt limitate la 10 echipe și ținând cont de experiența din anii trecuți, când locurile s-au ocupat imediat, îți sugerăm să fii sprinten(ă) cu înscrierea.

Dacă nu joci dar vrei să-ți încurajezi colegele și să te bucuri de atmosferă, te așteptăm în galerie, care va fi animată și de puștii din Ferentari.

Evenimentul e co-organizat de Global Shapers Bucharest si Policy Center for Roma and Minorities în parteneriat cu Federația Română de Fotbal

Formular înscrieri: https://goo.gl/JwZwZz

Mai multe detalii: https://globalshapersbucharest.wordpress.com/2018/02/22/fotbal-fete-flori-tablete/