Fundația Policy Center for Roma and Minorities, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și cu susținerea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) au organizat un meci demonstrativ la care au participat 40 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, provenind din comunități sărace și marginalizate ale Bucureștiului, fete de la clubul de fotbal Fair Play București și reprezentanți ai FRF, Victoraș Iacob, responsabil CSR, Costin Negraru, managerul departamentului de integritate și Adrian Țâncu, team manager al reprezentativei Under 21 a României.
 
Spectatori la eveniment au fost și Csaba Asztalos, președintele CNCD, și Aurel Țicleanu, managerul departamentului de scouting al FRF. 
 
Pentru un plus de voie bună, 10 copii, beneficiari ai proiectului “În ritm de schimbare – Percuție africană pentru copiii romi și ne-romi din comunitatea dezavantajată din Ferentari”, finanțat  de Ministerul Culturii prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, în cadrul Programului PA17/RO13 “Promovarea diversității în cultura și artă în cadrul patrimoniului cultural european”, au încântat audienţa şi le-au făcut galerie micilor fotbalişti.
 
După jocul demonstrativ, copiii, împărțiți în patru echipe, au disputat ”Cupa Tuturor”. La final, toți participanții au primit premii din partea Federației Române de Fotbal și din partea Carrefour.