Fundația Policy Center for Roma and Minorities, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și cu susținerea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării organizează în data de 21 martie, începând cu ora 11:00, un eveniment care marchează Ziua internaţională pentru eliminarea tuturor formelor de discriminare rasială. 
 
Peste 50 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani, provenind din comunități sărace și marginalizate ale Bucureștiului, împreună cu jucători de fotbal celebri, vor participa la o competiție de fotbal și la un meci demonstrativ care va avea loc începând cu ora 11:30. 
 
Pentru un plus de culoare şi voie bună, 10 copii, beneficiari ai proiectului “În ritm de schimbare – Percuție africană pentru copiii romi și ne-romi din comunitatea dezavantajată din Ferentari”, finanțat  de Ministerul Culturii prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, in cadrul Programului PA17/RO13 “Promovarea diversității în cultura și artă în cadrul patrimoniului cultural european”, vor încânta audienţa şi le vor face galerie micilor fotbalişti.
 
Piara Powar Director Executiv al rețelei FARE (Football Against Racism in Europe) a declarat: „Ne-am reunit azi pentru a marca Ziua Internațională pentru Eliminarea Discriminării Rasiale deoarece acesta este un drum foarte lung pe care îl avem de parcurs. Așa cum se întâmplă și în alte țări, în România minoritățile etnice, precum cea romă, se confruntă cu provocări mult mai dificile în comparație cu restul societății. Rețeaua FARE susține cu mândrie Fundația Policy Center for Roma and Minorities. Eforturile pe care le depun pentru capacitarea romilor și a comunităților marginalizate sunt inestimabile, iar evenimente precum „Fotbalul Tuturor” pot deschide calea pentru incluziune socială și îi pot motiva pe alții, nu doar din fotbal, să le urmeze exemplul”.
 
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “Uniți prin fotbal”, finanțat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundația Comunitară București.