Federatia Romana de Fotbal

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 13 martie 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnul Kyros Vassaras și domnul Mihai Stoichiță lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:

Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 2 din 28.02.2019.

– Aprobă convocarea Adunării Generale a Federației Române de Fotbal cu ordinea de zi prezentată în ședința Comitetului Executiv la data de 17 aprilie 2019, ora 11:00.

Aprobă cu unanimitate de voturi ca Finala Cupei României seniori să se dispute în data de 25 mai 2019, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. De asemenea Finala Cupei României U19 se va disputa la aceeași dată, 25 mai 2019, pe același stadion.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca finala Competiției Liga Elitelor U19 să se dispute în data de 2 iunie 2019.

– Mandatează președintele FRF în vederea negocierii contractului cu jucătorii echipei naționale de seniori pentru campania de calificare la EURO 2020.

Aprobă cu unanimitate de voturi indicatorii pentru fotbalul amator. Termenul pentru colectarea indicatorilor pentru fotbalul amator este 30.06.2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocurilor oficiale ale echipei naționale de seniori a României contra Suediei și Insulelor Feroe.

– Mandatează cu unanimitate de voturi pe domnul Alin Cioban să reprezinte FRF în demersurile cu autoritățile locale din Cluj și cu COSR în vederea înființării Centrului Olimpic de Pregătire pentru Fotbal feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costul de cazare și masă pentru jocul oficial al echipei naționale de seniori a României din Norvegia, care va avea loc în luna iunie.

Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a Comisiilor de licențiere pentru anul 2019.

Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a comisiilor de clasificare a academiilor de copii și juniori.

– Aprobă cu unanimitate de voturi dezafilierea cluburilor CS Dinamyk Craiova (art. 24 alin. 2 lit. b din Statutul FRF), ACS FC Delta Dobrogea și ACS Electrica Baia Mare (art. 24 alin. 2 lit. b din Statutul FRF).

– Aprobă cu unanimitate de voturi calendarul competițional al Ligii I, ediția 2019-2020.

– Aprobă costurile cantonamentului echipei naționale U21, ce se va desfășura în Spania.

– Stabilește continuarea dezbaterii RSTJF pentru proxima ședință a Comitetului Executiv, urmând ca la următoarea ședință să se adopte varianta finală.