Descoperă reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe cu trofeul Cupei României: 4.500 kilometri străbătuți pentru mărturiile și poveștile a peste 100 de personaje despre cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Avem 8 județe calificate, fiecare duel va dura 7 zile și în fiecare dintre acestea vei descoperi noi postări la care poți vota pe facebook Cupa României

PRIMUL SFERT: CLUJ vs BIHOR!

  • Din 3 aprilie, și până pe 9 aprilie la miezul nopții, fotbalul din cele două județe se află în competiție!
  • Intră pe facebook Cupa României și votează cu ❤️ LOVE pentru CLUJ sau ? WOW pentru BIHOR
  • Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările din cele 7 zile va continua în competiție!

De sâmbătă, 3 aprilie – Duelul reportajelor CJ vs BH

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe 🙂

Dacă în optimi CLUJUL s-a prezentat cu Ciprian Deac și Dorin Goga, iar BIHORUL cu Sandu Boc, în duelul din sferturi descoperim, față în față, confesiunea lui Ioan Onacă, câștigător al Cupei cu Arieșul Turda din Cluj în 1961 vs povestea CAO Oradea și a competiției în Bihor:

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru CLUJ sau ? WOW pentru BIHOR

Reportajele complete dedicate fotbalului din CLUJ și BIHOR în Cupa României sunt disponibile AICI și AICI.

De duminică, 4 aprilie – Duelul vedetelor CJ vs BH

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

Călin Goia a susținut CLUJ în optimi, iar astăzi i se alătură Ioana Cosma! Pentru BIHOR, în optimi susținerea a venit de la Sandu Lungu, astăzi se alătură echipei și Marius Vizante! Votează cu ❤️ sau pe facebook Cupa României.

De luni, 5 aprilie – Duelul antrenorilor CJ vs BH

Punem față în față două personalități importante ale fotbalului care au marcat, din postura de antrenori, istoria fenomenului în județ.

Pentru primul sfert de finală îi avem pe Andrei Sepci pentru CLUJ, votează cu ❤️, și Nicolae Kovacs pentru BIHOR, votează cu ? pe facebook Cupa României.

De marți, 6 aprilie – Duelul tricolorilor CJ vs BH

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

În optimi, Olimpiu Moruțan a trimis mesajul său pentru CLUJ, iar George Pușcaș pentru BIHOR. Acum, poți vota cu ❤️ pentru Cristian Dulca și cu ? pentru Claudiu Keșeru pe facebook Cupa României.

De miercuri, 7 aprilie – Duelul galeriilor CJ vs BH

Am ales două din cele mai înfocate galerii ale fotbalului din fiecare județ și punem față în față pasiunea lor! Trebuie să alegi în care te regăsești și să susții unde există mai multă dragoste din partea tribunelor pentru Cupa României!

De joi, 8 aprilie – Duelul surprizelor CJ vs BH

Am identificat câte o mare surpriză produsă de câte o echipă din fiecare județ în Cupa României și apoi i-am contactat pe învinșii de renume ai acesteia. Impresionați de adversar și în spiritul fair-play-ului care caracterizează competiția, aceștia au devenit fanii fotbalului din aceste județe în proiectul nostru!

Marco Dulca, fost la Viitorul, eliminat de Sănătatea Cluj (L3) din Cupă în 2019: “Cupa României este competiția surprizelor, am simțit asta în meciul pe care l-am jucat cu Viitorul împotriva celor de la Sănătatea Cluj, o echipă ambițioasă, deși venea din Liga 3. Datorită dăruirii de care a dat dovada, a meritat să se califice mai departe”.

Pe vremea când evolua pentru Oțelul, Bogdan Apostu a trăit ”o mare dezamăgire” când echipa sa a fost eliminată de FC Bihor (L2) în 2001: „Eu nu mi-am putut ajuta colegii în acel meci pentru că suferisem o accidentare. Oțelul Galați avea în vremea respectivă o echipă foarte bună pentru Liga 1. Ne luptam pentru primele 4-5 locuri, aveam jucători valoroși și era normal să fim supărați pentru că eram eliminați de o echipă venită din liga secundă, dar care a jucat cu determinare și ambiție. Doresc mult succes fotbalului bihorean în Cupa României!”.

Votează pe facebook Cupa României cu ❤️ pentru fotbalul din CLUJ sau cu ? pentru cel din BIHOR!

De vineri, 9 aprilie – Duelul gloriilor CJ vs BH

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Toate detaliile sunt AICI!