Azi, la Casa Fotbalului, a avut loc festivitatea de absolvire a cursanților pentru Licența B UEFA. După un curs format din 4 module care au însumat 66 de ore practice și 67 de ore de teorie, 54 de cursanți au absolvit.

Acesta a fost primul curs din istoria Școlii Federale de Antrenori la care admiterea s-a făcut în urma unui examen. Din 9 noiembrie 2015 și până pe 15 ianuarie 2016 s-au înscris 104 de candidați. Dintre aceștia, în urma examenului, au fost admiși 55. Azi, au absolvit 54, după ce unul dintre ei a fost exmatriculat în urma absențelor de la cursuri.

La festivitatea de decernare a diplomelor Licenței B UEFA au fost prezenți: Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, Gabriel Bădescu, secretarul general adjunct, Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Ciprian Paraschiv, manager dezvoltare fotbalistică, și Dan Apolzan, directorul Școlii Federale de Antrenori.

Echipa de proiect a Licenței B UEFA a fost formată din: Gabriel Manu, tutor coordonator, Simona Mitu și Ciprian Niță, organizatori.