Rolul echipei de voluntari este de a promova în comunitate conceptul de economie socială și efectele benefice pe care le are sportul ca mecanism de incluziune socială. Voluntarii vor fi implicați în activități de promovare, diseminare, organizare de evenimente sportive în comunitățile din regiunea București-Ilfov.
 
Stagiile de voluntariat se vor desfășura pe o perioadă de 6 luni: 15 aprilie – 15 octombrie 2015, în regiunea București-Ilfov.
 
Cine poate să participe?
Orice persoană care își dorește să își îmbunătățească aptitudinile personale și consideră că fenomenul fotbalistic poate fi un instrument eficient pentru dezvoltare sustenabilă a comunităților.
 
Care sunt beneficiile?
contract de voluntariat și un certificat care să ateste stagiul efectuat, 
experiență de muncă într-o organizație reprezentativă la nivel național, 
oportunități de dezvoltare personală și suport în construirea unui parcurs profesional,
participarea la un curs de formare finalizat cu o certificare ANC (Autoritatea Națională de Calificări) în urma căruia se vor dezvolta abilități de animator sportiv și de facilitator pentru grupuri defavorizate;
un mediu de muncă flexibil și interactiv;
oportunitatea de a face parte dintr-un proiect inedit cu impact la nivel local.
 
Cum se face înscrierea?
Prin transmiterea unui CV și a unei scrisori de motivație la adresa christine.cioboata@frf.ro până la data de 31 martie 2015. Persoanele selecționate vor fi contactate pentru un interviu în perioada 1-5 aprilie 2015.
 
Te așteptăm alături de noi!