VIDEO | Play-off-ul pentru EURO s-a jucat în FIFA 20: România – Islanda 6-2!

Semifinala noastră pentru Campionatul European a fost amânată, dar am mutat duelul în spațiul virtual!

Într-o confruntare în patru manșe, disputate joi seara, România a reușit să se impună, obținând 6 puncte din cele 8 puse în joc. S-au acordat 2 puncte la victorie și un punct ambelor echipe la egal.

Dan Buzărnescu a adus două victorii României, 2-1 și 1-0, în timp ce Marius Bucur a înregistrat două remize, 2-2 și 0-0.

6-2 la puncte pentru tricolori, care câștigă duelul virtual cu e-naționala de fotbal a Islandei!

UPDATE | Ultima partidă s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

UPDATE | Un nou succes la limită pentru tricolori. 1-0! Gol Pușcaș! România – 5 puncte, Islanda – un punct.

UPDATE | Remiză în cel de-al doilea meci, 2-2. Au marcat Florinel Coman și George Pușcaș. România are 3 puncte, Islanda un punct. Mai avem două dueluri!

UPDATE | România s-a impus în fața Islandei cu 2-1 în primul meci (goluri Pușcaș, din penalty, și Mitriță). Dan Buzărnescu l-a învins pe căpitanul e-naționalei nordice. Urmează meciul 2, cu Marius Bucur la butoane!

În contextul pandemiei, UEFA a mutat pentru 4 iunie partida Islanda-România programată inițial în această lună. La inițiativa FRF, cele două federații naționale au perfectat însă un duel virtual, pentru a le oferi pasionaților de fotbal și de e-sports un eveniment special!

Astfel, joi, pe 26 martie, în ziua în care era programată partida de la Reykjavik, naționalele de e-fotbal ale României și Islandei se vor întâlni în FIFA 20!

Pentru fiecare echipă vor evolua câte doi componenți, se vor disputa partide tur-retur, rezultând astfel patru meciuri. România va fi reprezentantă de Dan Buzărnescu (Universitatea Craiova) și Marius Bucur.

Partidele programate joi vor începe la ora 18:30. Rămâi pe canalele noastre de comunicare pentru a afla detalii legate de confruntarea noastră inedită cu nordicii!

Naționala de eFotbal a României este calificată la eEuro2020, un turneu dedicat echipelor naționale de eFotbal din Europa prin intermediul KONAMI eFootball PES 2020, joc dedicat UEFA EURO 2020. Echipa noastră s-a calificat după ce a câștigat grupa din care au mai făcut parte Portugalia, Slovenia, Scoția și Liechtenstein. Detalii aici!