UPDATE: Acțiunea de selecție la care sunt invitați tinerii români care evoluează în Spania și Portugalia se va desfășura în perioada 19-21 februarie, la complexul sportiv Ciudad Deportiva Ramón Cisneros Palacios, de lângă Universidad Pablo de Olavide (UPO) din Sevilla. Noua locație se află în Montequinto, Sevilla, iar adresa exactă este: Carretera de Utrera, Km. 1, 41005 Montequinto, Sevilla, Spania.
 
Acțiunea din Spania va fi a șasea de acest gen organizată pe parcursul ultimelor 15 luni de Departamentul de Scouting al FRF. Va fi pentru a doua oară când antrenorii federali vor ajunge în Spania: în octombrie 2014, la Madrid, au fost testați juniorii români născuți în anul 2000. Au mai fost organizate și alte acțiuni de selecție pentru tinerii din Ungaria, Germania și Benelux, Italia și Franța.
 
Juniorii cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani care doresc să participe la acțiunea de selecție pentru echipele naționale de juniori trebuie să se înscrie la adresa de e-mail a Departamentul de Scouting al FRF, scoutingextern@frf.ro. Mail-ul trebuie să conțină următoarele informații: numele și prenumele jucătorului, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul (posturile) pe care joacă și un număr de telefon (personal sau al părinților).
 
Jucătorii au obligația de a se prezenta la trialul de la complexul sportiv Ciudad Deportiva Ramón Cisneros Palacios, Carretera de Utrera, Km. 1, 41005 Montequinto, Sevilla, Spania (locaţia pe Google Maps), cu echipamentul sportiv propriu, cu un act de identitate și cu acordul scris al clubului privind participarea lor la acțiunea de selecție a FRF. Totodată, jucătorii trebuie să prezinte și o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru activitate sportivă.
 
 
La acțiune vor participa Aurel Țicleanu, Managerul Departamentului Scouting din cadrul FRF, Miodrag Belodedici, Consilierul Președintelui FRF, și patru antrenori ai loturilor de juniori. Reunirea în fiecare din cele trei zile este programată la ora locală 12:30, pentru startul procesului de înregistrare, urmând ca trialul să înceapă la ora locală 14:00. 
 
Programul celor trei zile de trial
19 februarie: juniorii Under 16 (născuţi în 2000) și Under 17 (născuţi în 1999)
20 februarie: juniorii Under 18, Under 19 și Under 20 (născuţi în 1998, 1997, respectiv 1996)
21 februarie: juniorii Under 14 și Under 15 (născuţi în 2002, respectiv 2001)
 
"Aceste acțiuni sunt incluse în planul strategic al Federației Române de Fotbal pentru că doar atunci când cunoaștem nivelul tuturor juniorilor români din străinătate îi putem alege pe cei mai buni în drumul spre performanță. Mă bucur că le putem da o șansă numeroșilor jucători români de a lua contactul cu echipele naționale și cu țara pe care, în ciuda distanței, își doresc să o reprezinte”, a declarat Aurel Țicleanu.