Echipele Centrelor Regionale de Excelenţă "Tricolor11" au participat în aceste zile la turneul internaţional de la Timişoara, alături de două echipe din Serbia – Steaua Roşie şi Vojvodina, una din Croaţia – Selecţionata Osijek şi una din ţară, FC Dănuţ Coman. În această dimineaţă, pe stadionul Ştiinţa, echipa antrenată de Adrian Văsâi, "Tricolor11" Timişoara, a reuşit să se califice în ultimul act al turneului, câştigând competiţia la loviturile de departajare, într-o finală disputată contra Selecţionatei Osijek, scor 6-4, 1-1 după timpul regulamentar.

Cealaltă echipă "Tricolor11", din Târgu Mureş, pregătită de Adrian Toader, a fost la un pas de o calificare în finala mare, fiind învinsă în meciul decisiv din grupă de croaţii de la Osijek. În aceste condiţii, tinerii jucători ai Centrului de Excelenţă de la Târgu Mureş s-au mulţumit cu participarea în finala mică, disputată în această dimineaţă contra echipei FC Dănuţ Coman.

După o repriză albă, în partea a doua jocului argeşenii au punctat de două ori, în primele cinci minute de la reluare, pe fondul oboselii acumulate de jucătorii "Tricolor11". Horşia a dat semnalul revenirii, prin golul din minutul 45, dar elevii lui Adrian Toader nu au mai reuşit să înscrie golul egalizator şi au terminat turneul pe locul patru.

În finala mică au evoluat Băilă – Bobia, Ivan, Scarlat, Petruse – Moţ, Crişan, Penescu – Gritto, Horşia, Duminică, pe parcurs intrând Manole şi Enea.

Principalul Adrian Toader s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi, care au făcut faţă cu brio în grupă unor adversari mai maturi din punct de vedere fizic.

"Sunt foarte mulţumit de evoluţia noastră la acest turneu, în condiţiile în care am avut o grupă foarte grea. Jocurile cu sârbii şi croaţii au fost o experienţă foarte utilă pentru dezvoltarea jucătorilor noştri. Din păcate, oboseala şi-a spus cuvântul în finala mică şi nu am mai avut forţa necesară pentru a duce meciul măcar la lovituri de departajare. Încă o dată îi felicit pentru prestaţia de la acest turneu. Pentru noi urmează un meci greu în Liga Elitelor, aşa că acum trebuie deja să ne refacem din punct de vedere fizic pentru ce va urma în week-end" a comentat Toader