Seara zilei de joi a adus primul antrenament pe 2016 şi pentru echipa ”Tricolor11” Târgu Mureş. Sub supravegherea staff-ului tehnic în frunte cu antrenorul principal Adrian Toader şi antrenorul secund Gyorgy Herteli, juniorii au efectuat o serie de alergări şi au luat contactul cu mingea pe unul dintre terenurile sintetice ale complexului ”Academia de Sport”.

Trei jucători la Under 16

Spre deosebire de colegii de la Centrul de Excelenţă Timişoara, care au reluat pregătirile încă din prima zi a săptămânii, jucătorii de la Târgu Mureş au beneficiat de câteva zile de vacanţă în plus, după ce baza lor de pregătire a servit drept cantonament pentru naţionala Under 16. Lotul antrenat de Gabriel Manolache a efectuat un stagiu de pregătire în această locaţie, în perioada 4-11 ianuarie, înainte de deplasarea în Turcia, la Aegean Cup. La turneul care va începe pe 18 ianuarie vor participa şi trei jucători de la Centrul de Excelenţă Târgu Mureş: fundaşul Petruse, mijlocaşul Horşia şi atacantul Csegoldi.

Cantonament în Covasna

Ziua de joi a fost una plină pentru tinerii fotbalişti ai Centrului de Excelenţă de la Târgu Mureş, după ce dimineaţa a fost dedicată vizitei medicale, efectuată la Policlinica Sportivă din localitate. Jucătorii nu au avut probleme medicale şi s-au încadrat în parametrii normali.

În ceea ce priveşte programul de pregătire din perioada următoare, echipa se va antrena la complexul ”Academia de Sport” până la începutul lunii viitoare, atunci când se va pleca într-un cantonament în judeţul Covasna, la Comandău.

"Am reluat pregătirile efective în cursul serii de joi, după ce la începutul săptămânii am avut o reunire formală. Tot ieri am efectuat şi vizita medicală şi am fost mulţumit de rezultatele acesteia. Vom continua pregătirile la baza proprie până pe 2 februarie, după care vom efectua un cantonament de zece zile la Comandău, în Covasna", a declarat antrenorul principal Adrian Toader.

Sunt la două puncte în spatele colegilor de la Timişoara

Centrul de Excelență ”Tricolor11” Târgu Mureş este primul lansat la nivel național, înaintea celui de la Timişoara, din seria de opt pe care Federația Română de Fotbal le va deschide până în 2018 şi a fost inaugurat oficial pe 19 septembrie 2015.

Jucătorii ambelor centre regionale, născuţi în anul 2000, participă atât în Liga Elitelor U17, cât şi în campionatul naţional de juniori B. Mureşenii ocupă locul şapte în prima competiţie, cu două poziţii mai jos şi la două puncte distanţă de ”Tricolor11” Timişoara, ambele echipe evoluând în seria Vest.

În ceea ce priveşte a doua competiţie, juniorii ”Tricolor11” Târgu Mureş se află pe locul şase în clasamentul seriei a şasea, cu un total de 23 de puncte, după şapte victorii, două egaluri şi şase înfrângeri.

Imagini de la reunirea ”Tricolor11” Târgu Mureş

Salvează imaginile pentru a le vedea la dimensiunea originală.