La întâlnirile ce au rol de informare cu privire la riscurile implicării în aranjarea meciurilor participă juniorii ”A” și ”B” ai cluburilor din București. Printre cei care care le vorbesc tinerilor fotbaliști se numără Marius Postolache, primul jucător român care a oferit public informații despre un meci de fotbal suspectat că ar fi fost aranjat și speaker-ul acestei campanii, Emilian Hulubei, președintele AFAN, Cătălin Munteanu, fost internațional și reprezentant al AFAN, Costin Negraru, managerul Departamentului de Integritate și Antifraudă al FRF, și Doru Gheorghiu, director executiv Romanian Bookmakers. 
 
”Mă bucur că le pot împărtăși tinerilor fotbaliști din experiența mea și mi-aș dori să fie cât mai mulți jucători care să iasă în față și să denunțe eventualele nereguli”, spune Marius Postolache. 
 
 
Campania ”Fotbal curat”, demarată în luna aprilie prin lansarea unei platforme de raportare a cazurilor de corupție din fotbal, fotbalcurat.frf.ro,  va continua și în țară cu întâlniri la care vor participa, de asemenea, juniorii echipelor din diferite regiuni.

Proiectul îndeplinește obiectivul specific 1.3 din Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, ”Îmbunătățirea activităților-suport pentru susținerea fotbalului de performanță”, având în planul de acțiuni ”Asigurarea integrității jocului de fotbal”.