Peste 40 de jucători care în prezent nu au angajament cu niciun club au fost testați astăzi în cadrul selecției care va sta la baza formării lotului naționalei jucătorilor fără contract.
 
24 de fotbaliști vor rămâne în lotul naționalei jucătorilor fără contract
 
Acțiunea organizată de FRF și AFAN a fost supervizată de Aurel Țicleanu, managerul departamentului de scouting din cadrul FRF, iar printre cei prezenți în tribune pentru a-i urmări la lucru pe fotbaliști s-au aflat și Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, dar și Sandu Tăbîrcă și Florin Constantinovici, antrenori secunzi ai reprezentativei Under 21 a României.
 
”Mi-a plăcut pentru că am văzut mulți jucători tineri, plini de entuziasm, veniți din toate părțile țării, care au încercat să demonstreze că situația lor actuală este doar temporară. Mi-ar fi plăcut să avem alături de noi și nume importante din fotbalul românesc care în prezent nu au niciun angajament. Este genul de acțiune care îi poate ajuta pe cei mai talentați să-și găsească un club și să revină acolo unde le este locul. Dar a fost doar prima acțiune de acest gen. La următoarele sperăm să ni se alăture și mai mulți fotbaliști”, a declarat Aurel Țicleanu.
 
Managerul departamentului de scoutind din cadrul FRF a completat: ”Pentru jucătorii care s-au remarcat la selecție va urma un stagiu de pregătire și o serie de jocuri la care vor fi monitorizați. E o șansă importantă pentru ei de a-și găsi echipe”
 
Lotul de 24 al naționalei jucătorilor fără contract va fi publicat zilele următoare pe FRF.ro.