Federaţia Română de Fotbal și Sameday anunţă încheierea unui parteneriat prin care compania de curierat oferă sprijinul logistic necesar desfăşurării activităţii acesteia, asigurând livrarea expedierilor de tip document sau colet.

Federația Română de Fotbal alege Sameday ca partener logistic, care să asigure tansportul în condiţii de siguranţă şi rapiditate al tuturor expedierilor Federaţiei, de la documente sau echipament sportiv, la materiale de marketing și articole promoționale pentru fanii “naționalei”.

Astfel, pentru următorii trei ani, Sameday devine partener logistic al Federației Române de Fotbal și al tuturor loturilor naționale de fotbal ale României.

“Doresc să urez bun venit în familia fotbalului românesc unuia dintre principalii actori de pe piața de curierat din România, un domeniu unde Sameday face performanță și evoluează de la an la an. Prin acest nou parteneriat continuăm să ne urmăm misiunea prin care ne propunem să furnizăm suportul optim pentru performanța sportivă a celor mai buni jucători români. Sameday devine de astăzi partenerul logistic al Federației Române de Fotbal și va susține totodată toate cele 19 echipe naționale ale României”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

„Performanța sportivă și cea de business au drept pietre de temelie spiritul de echipă, încrederea și pasiunea. În Sameday acestea funcționează ca vectori care ne dau curaj, agilitate, viteză și ne ajută să creăm oportunități de creștere pentru partenerii noștri, pentru oameni și comunități. Ne dorim ca din noul rol pe care ni-l asumăm astăzi să contribuim activ la performanțele viitoare ale echipelor naționale de fotbal și la vizibilitatea sportului în rândul comunităților în care activăm.  Consider că este natural ca un brand românesc îndrăgit, precum Sameday, să se implice în susținerea sportului și a diversității, iar parteneriatul cu Federația Română de Fotbal ne onorează și ne oferă oportunitatea de a deschide calea către rezultate și mai bune ale fotbalului românesc”, a spus Lucian Baltaru, CEO Sameday.

DESPRE SAMEDAY

Sameday este compania de curierat care a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani, numărându-se, în prezent, printre principalii jucători din segmentul său de piață. Cu o experiență de 15 ani pe piața din România, o echipă de peste 4.500 de angajați și parteneri și o infrastructură digitală integrată compania este prezentă în România și în Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 3500 de lockere easybox. Astfel, Sameday operează cea mai extinsă rețea de lockere din România și Ungaria, propunându-și să reinventeze experiența de livrare zi de zi. Pentru mai multe informații, accesați https://sameday.ro sau conectați-vă cu Sameday România pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/sameday-romania.