Golurile tricolore au fost reușite de Onciu și Vida. Podiumul competiției a fost completat de Croația, învingătoare cu 5-0 în fața Bosniei-Herțegovina.
 
Titlul european obținut de România fost dublat și de titlul de golgeter care i-a revenit lui Ionuț Onciu, jucător care a marcat în toate partidele disputate, în total 19 goluri!
 
DiaEuro, Campionatul European de Fotbal în Sală al persoanelor cu diabet, este un proiect născut din dorința de a demonstra că și persoanele cu diabet pot face sport de performamță, obținând rezultate notabile. Acest lucru este dovada faptului că persoanele cu diabet se pot implica în aceleași activități ca și persoanele fără diabet. În plus, evenimentul își propune să încurajeze activitatea sportivă în rândul persoanelor cu diabet și să ofere educație cu privire la diabet. 
 
Campionatul de fotbal DiaEuro 2015 a fost organizat de Federația Asociațiilor Diabeticilor din România (FADR) și a fost susținut de Federația Română de Fotbal. 
 
Prima ediție a competiției europene a avut loc în Ucraina (2012), au urmat Croația (2013), Ungaria (2014). Ediția de anul trecut a fost câștigată tot de echipa României. 
 
În calitate de învingătoare, România va găzdui și competiția din 2016. 
 
Foto: Mihai Petruț