Federația Română de Fotbal a lansat pe 12 ianuarie două instrumente de evaluare pentru parcursul instituțional și sportiv al echipei FRF compusă din echipa instituțională, membrii Comitetului Executiv și membrii FRF din fiecare segment al fenomenului fotbalistic.

Intră aici pe raportdejoc.ro!

Primul instrument, FRF-Raport de Joc 2014-2017, reunește cele mai importante proiecte implementate în ultimii trei ani. Este, practic, o sumă a rapoartelor de activitate pentru zonele din cadrul FRF de maxim interes pentru dezvoltarea fotbalului românesc. O lucrare de 137 de pagini care evaluează parcursul de până acum și fundamentează, implicit, direcțiile pentru viitor. Vezi aici raportul!

Al doilea instrument de evaluare este site-ul www.raportdejoc.ro. Un instrument de bună guvernanță care evidențiază stadiul de evoluție al proiectelor FRF pentru îndeplinirea obiectivelor din Planul Strategic. Membrii FRF și suporterii pot urmări lunar cât și cum se avansează în procesul de reformare și dezvoltare a fotbalului. Astfel, procentul de îndeplinire a fiecărei acțiuni, fiecărui obiectiv se va modifica treptat până în 2020.

Prin aceste două lucrări se asigură încă o dată transparența în relația cu stakeholderii FRF, una care întărește civilizația organizațională implementată în ultimii ani la nivelul instituție și al fotbalului românesc.

81% este procentul
de îndeplinire al obiectivului strategic “Creșterea substanțială a numărului de practicanți și a persoanelor implicate în fenomenul fotbalistic” la momentul decembrie 2017