Răzvan Burleanu a susținut astăzi, 8 octombrie 2018, la Londra, prezentarea “Abordarea strategică a marketingului sportiv” în fața cursanților acestui program organizat de forul continental, printre care Djorkaeff și Mendieta.

UEFA le oferă foștilor jucători care au evoluat la cel mai înalt nivel posibilitatea de a participa la o serie de cursuri de specializare în managementul fotbalului. Programul UEFA Executive Master, în cadrul căruia președintele FRF participă ca lector din 2016, le pune acestora la dispoziție informațiile necesare pentru a reuși și în afara terenului, într-o funcție de conducere în sportul care i-a consacrat.

Evenimentul din această lună face parte din modulul 5 al ediției 2017-2019 din program, cea de-a doua organizată de UEFA. Dacă prima ediție i-a avut printre cursanți pe Eric Abidal, Juninho Pernambucano, Christian Karemebeu sau Rai Oliveira, această nouă sesiune i-a reunit pe Youri Djorkaeff, Gaizka Mendieta, Stilian Petrov, Gilberto Silva sau Kolo Toure.

“Sunt onorat să pot împărtăși din experiența implementării Planului Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, cu atât mai mult cu cât organizatorii au apreciat că exemplul nostru poate deveni un reper de bune practici în diferite domenii ale fotbalului. Cei 26 de cursanți ai acestei ediții cumulează 1.440 de meciuri internaționale, trei Cupe Mondiale, cinci titluri de campioni europeni și două Ligi ale Campionilor”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.