Federaţia Română de Fotbal continuă să inoveze la capitolul imagine şi, din acest week-end, oferă cele mai importante informaţii despre cluburile din Liga 2 şi Liga 3 în două secţiuni speciale ale site-ului.

Secţiunea dedicată eşalonului secund poate fi accesată din meniul Competiţii al site-ului, rubrica Liga 2 sau direct la adresa: www.frf.ro/liga2. Pentru Liga 3, accesul se poate face din meniul Competiţii al site-ului, rubrica Liga 3 sau direct la adresa: www.frf.ro/liga3

Pentru început, cele două secţiuni vor conţine comunicatele oficiale ale Comitetului Executiv, Comitetului de Urgenţă şi ale comisiilor federale referitoare la Liga 2 şi Liga 3. Pe lângă acestea, pentru fiecare eşalon veţi găsi programul etapei curente cu lista arbitrilor şi observatorilor delegaţi, rezultatele înregistrate, clasamentul general şi al golgeterilor. De săptămâna viitoare, secţiunile vor conţine şi loturile complete ale echipelor participante la competiţie.

Liga 2 şi Liga 3 sunt competiţiile care stau la baza fotbalului românesc, fiind antecameră pentru marea performanţă. Aici s-au afirmat echipe și jucători care, ulterior, au dovedit că pot urca pe prima scenă a fotbalului romanesc. Mai mult, competițiile de la acest nivel sunt valoroase în sine, pentru că, prin ele, fotbalul pulsează și se afirmă pe tot teritoriul României.

Pentru accesarea site-ului Departamentului Competiţii, adresa rămâne neschimbată: www.frfotbal.ro, iar pentru a fi la curent cu delegările de arbitri pentru competiţiile FRF, puteţi accesa pagina de web: www.frf-cca.ro.

Lansarea acestor secţiuni pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal contribuie la îndeplinirea Obiectivului specific 1.2 din Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, ”Dezvoltarea fotbalului de performanță la nivel de seniori”, având în planul de acțiune ”dezvoltarea fotbalului pentru Liga a 2-a şi Liga a 3-a”.