Întrucât FRF și-a stabilit ca misiune promovarea și dezvoltarea fenomenului fotbalistic din România, astfel de inițiative le considerăm oportune și binevenite pentru a oferi posibilitatea publicului din afara Capitalei să se bucure de fotbalul de mare performanță. Un exemplu recent constituindu-l meciul România – Insulele Feroe, disputat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.
 
În privința finalei ediției 2014/2015 a Cupei României, Federația Română de Fotbal a decis să respecte principiul potrivit căruia regulile competiției nu se modifică în timpul desfășurării acesteia, cunoscut fiind faptul că, de la inaugurare, „Arena Națională” a găzduit toate finalele de Cupă și Supercupă a României.
 
Totodată, prevederile Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice cu privire la acest subiect vor fi modificate cu ocazia următoarei ședințe de Comitet Executiv, astfel încât oricare dintre orașele țării care beneficiază de infrastructura sportivă corespunzătoare să poată participa la procesul de selecție privind desemnarea gazdei finalei Cupei României.
 
În acest context, „Cluj Arena” va rămâne prima opțiune pentru găzduirea Supercupei în 2015, și un candidat pentru organizarea ediţiilor următoare de finală a Cupei României și a meciurilor echipelor naționale.
 
Federația Română de Fotbal