În toamna lui 2017, Naționala ar putea juca un meci din Preliminariile CM 2018 la Craiova, pe noul stadion ”Ion Oblemenco”. Invitația a fost făcută președintelui FRF, Răzvan Burleanu, de către primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Președintele forului fotbalistic, prezent marți la Craiova împreună cu Ion Geolgău, managerul departamentului scouting, Ciprian Paraschiv, manager dezvoltare fotbalistică, și Felix Grigore, managerul departamentului competiții juniori, a răspuns pozitiv invitației. Cu atât mai mult cu cât a văzut stadiul lucrărilor la noul stadion. Construcția este într-o etapă avansată de execuție, se lucrează 24 de ore din 24 și lucrările vor continua pe toată durata iernii. Reprezentanții Primăriei și constructorii au încredere că întreaga structură va fi gata în februarie 2017, după care va începe amenajarea suprafaței de joc. Se preconizează că stadionul va putea găzdui primul meci în aprilie 2017.

Noul stadion va avea o capacitate de 30.000 de locuri, va îngloba toate facilitățile unui stadion modern, cu loje VIP, spații comerciale, hotel și parcare. Arena va avea o suprafață de joc pretabilă și pentru rugby. Având în vedere că este proiectată și o extindere a Aeroportului Craiova, capitala Băniei va deveni din 2017 un centru atractiv pentru evenimente sportive și culturale internaționale.

Răzvan Burleanu a apreciat proiectul și a subliniat: ”Fără dezvoltarea infrastructurii, orice strategie sau pregătire a performanței este inutilă. Suferim la nivel național de lipsa stadioanelor și a terenurilor, așa că nu pot decât să fiu fericit că proiectul de la Craiova este aproape gata. O felicit o dată în plus pe doamna Vasilescu pentru că mi-a spus că are proiecte de reabilitare și a altor baze din Craiova, pe care vrea să le distribuie activităților de copii și juniori”.