În atenția cluburilor de fotbal feminin

ANEXA 3a

Procedura administrativă privind transferul unui jucător între asociații naționale în afara TMS 

1.Prezenta anexă guvernează procedura privind transferul internațional al jucătorilor excluzând-i pe cei la care se face referire în Anexa 3 a acestor regulamente. Prezenta anexă se referă la transferul internațional al jucătorilor amatori, barbați și femei, care practică fotbalul în 11 și al tuturor jucătorilor de futsal.

Anexa 3 – Transfer matching system

5. TMS este obligatoriu pentru toate transferurile internaționale pentru jucători profesioniști (bărbați și femei) care practică fotbalul în 11 și orice legitimare făcută în afara TMS va fi declarată ca fiind nulă. In toate articolele prezentei anexe, termenul de “jucător” se va referi la jucători bărbați și femei care practică fotbalul în 11. Termenul “transfer internațional” se referă exclusiv la transferul acestui gen de jucători între asociații

Astfel, în acord cu procedura FIFA, începând cu 1 ianuarie 2018, utilizarea ITMS pentru a efectua transferuri internaționale a jucătoare profesioniste de fotbal. Orice registrare a unei jucătoare profesioniste de fotbal care va fi făcută după acea dată fără utilizarea ITMS va fi declarată drept invalidă de către FIFA.

VEZI REGULAMENTUL AICI