Ediţia din 2016 a Campionatului Mondial de fotbal feminin sub 20 de ani a ajuns la ultimul act al fazei grupelor, duminică stabilindu-se primele echipe calificate în sferturi: Japonia, Spania, Coreea de Nord şi Brazilia. În urma rezultatelor de ieri, s-au aflat şi primele două meciuri din faza următoare a competiţiei, pe 24 noiembrie să se dueleze Coreea de Nord cu Spania şi Japonia cu Brazilia.

În această dimineaţă se dispută ultimele partide din grupele C şi D, care vor stabili celelalte patru echipe calificate în sferturile de finală. Primele meciuri ale zilei au început de la ora 8:00 şi se desfăşoară în cadrul grupei C, acolo unde, înaintea acestei etape, pe primul loc se aflau Statele Unite cu patru puncte, următoarele clasate fiind în ordine, la câte un punct distanţă una de alta, Noua Zeelandă, Franţa şi Ghana.

Partidele grupei D vor începe de la ora 11:00, atunci când va intra pe teren şi reprezentanta României la acest turneu, arbitrul asistent Mihaela Ţepuşă. Aceasta a fost delegată la duelul dintre ultima clasată, Venezuela, fără punct după două runde şi Mexic, echipă care are o victorie, la fel ca şi Coreea de Sud, asiaticele întâlnind de la aceeaşi oră liderul Germania, care are şase puncte.

Mihaela Ţepuşă o va avea la centru pe poloneza Monika Mularczyk, iar la cealaltă linie se va afla ucraineanca Maryna Striletska, în timp ce australianca Casey Reibelt va fi al patrulea oficial al partidei ce se va disputa pe stadionul Bava Park din Port Moresby.