Pe 23 martie, pe arena ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, cu începere de la ora 20:00, este programat meciul România – Lituania, iar întîlnirea cu Spania va avea loc pe 27 martie, pe ”Cluj Arena” din Cluj-Napoca, de la ora 21:45.

În urma centralizării cererilor trimise de reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV a fost stabilită lista finală a acreditărilor pentru cele două partide. Acestea vor putea fi ridicate marți, 22 martie, de la Casa Fotbalului, între orele 9:00 – 12:00 și 15:30 – 17:30, sau la conferința de presă pe care selecționerul Lituaniei, Edgaras Jankauskas, o va susține marți la ora 14:00, la Rin Grand Hotel, în sala Monte Carlo, situată la etajul 13. Presa locală, cea din Giurgiu, va putea intra în posesia acreditărilor la stadionul ”Marin Anastasovici” miercuri, în ziua meciului, începând cu ora 15:00.

LISTA ACREDITĂRILOR LA MECIUL ROMÂNIA – LITUANIA: PRESĂ / FOTO

 

Acreditările pentru meciul cu Spania, de la Cluj-Napoca, se vor oferi în data de 26 martie la acțiunile de presă care vor avea loc la Cluj Arena sau în ziua meciului, tot la stadion, între orele 11:00 – 14:00. Vom reveni cu mai multe detalii.

LISTA ACREDITĂRILOR LA MECIUL ROMÂNIA – SPANIA: PRESĂ / FOTO / OPERATORI TV

Reprezentanții unei instituții de presă nu vor putea ridica acreditările pentru o altă instituție, iar în momentul remiterii acreditărilor și a vestelor foto, jurnaliștii trebuie să aibă asupra lor legitimația de serviciu, vizată pe anul în curs. De asemenea, accesul jurnaliștilor la cele două meciuri se va efectua pe baza acreditării, a vestei foto (în cazul fotoreporterilor) și a unui document de identificare.

IMPORTANT! În cazul operatorilor TV nedeținători de drepturi, aceștia vor primi acreditări speciale, care nu le vor permite să vizioneze jocul, ci doar le vor facilita accesul la zona mixtă și în sala de conferință de presă începând cu minutul 75 al partidei România – Spania. Conferința de presă de după meci și intervențiile de la zona mixtă vor putea fi transmise în direct doar de deținătorii de drepturi (TVR și Dolce Sport).