Pentru partida cu Finlanda, programată pe 8 octombrie 2015, de la ora 21:45, pe Arena Națională, una care se va disputa fără spectatori, a fost stabilită lista finală a acreditărilor, confirmată și de UEFA.
 

VEZI AICI LISTA JURNALIȘTILOR ACREDITAȚI LA MECIUL ROMÂNIA – FINLANDA!

 
Acreditările de toate tipurile (presă și foto), împreună cu vestele pentru fotoreporteri, vor fi remise la Arena Națională, pe 7 octombrie, cu ocazia activității de presă a naționalei Finlandei, între orele 17:00 și 20:30.
 
Acreditările jurnaliștilor din provincie pot fi ridicate de la Casa Fotbalului, în ziua meciului, doar între orele 12:00 și 15:00.
 
Reprezentanții unei instituții de presă nu vor putea ridica acreditările pentru o altă instituție, iar în momentul remiterii acreditărilor și a vestelor foto, jurnaliștii trebuie să aibă asupra lor legitimația de serviciu, vizată pe anul în curs.
 
Unitățile mass-media care au primit un număr mai mic de acreditări decât cel solicitat sunt rugate ca până luni, 5 octombrie, să trimită la adresa comunicare@frf.ro lista persoanelor care vor fi prezente la stadion în ziua meciului. 
 
Accesul jurnaliștilor în Arena Națională se va efectua numai pe baza acreditării, a vestei foto (în cazul fotoreporterilor) și a unui document de identificare.