Brandul sportiv Joma Sport și-a pus la dispoziție resursele pentru a crea echipament necesar pentru instituții și autorități de sănătate.

Joma, sponsor tehnic al echipei naționale a României începând din 2015, se implică în lupta împotriva pandemiei Covid-19. La sediul din Portillo de Toledo, în apropiere de Madrid, Joma folosește imprimantele 3D la capacitate maximă, dar în loc să producă prototipuri de tălpi de încălțăminte, acestea au fost adaptate la nevoile centrelor de asistență medicală.

Spania este cea mai afectată țară europeană în această perioadă, având cel mai mare număr de infectări cu coronavirus, peste 160.000 de cazuri.

Datorită specialiștilor Joma în imprimarea 3D, brandul sportiv reușește să termine 40 de cutii de măști de protecție pe zi. Acestea vor fi utilizate ca parte a echipamentului individual de protecție pentru personalul medical care îngrijește pacienții cu coronavirus în centrele spitalicești din țară.

De asemenea, Joma a răspuns apelului autorităților prin livrarea a peste 500 de combinezoane, pentru a suplimenta necesarul de echipament pentru siguranța celor din sistemul medical și a donat peste 1.000 de perechi de încălțăminte sport personalului din spitalele spaniole. Dorim să transmitem tot sprijinul și energia pozitivă către adevărații eroi ai acestei bătălii. În ciuda realității tragice, această situație dificilă scoate totuși la suprafață tot ce este mai bun în ființa umană și ceea ce trăim astăi este o realitate pe care nu o vom uita niciodată”, se specifică în comunicatul emis de firma spaniolă de echipament sportiv.

Începând din 2015, Joma este sponsorul tehnic al tuturor reprezentativelor României, de la naționalele cele mai tinere, Under 15, feminin și masculin, și până la seniori și senioare, inclusiv futsal sau fotbal pe plajă.

Joma este unul dintre cei mai mari producători de echipament sportiv la nivel mondial, fiind prezent pe piețele din Europa, Asia, Africa sau America, în cele mai importante competiții sportive și în campionate de top precum Premier League, La Liga sau Serie A.

CITEȘTE ȘI:

FRF și Joma au semnat un nou contract