Fostul conducător al celor de la Unirea Urziceni, Universitatea Cluj și CSU Craiova este noul Manager Competiții Copii și Juniori, înlocuindu-l pe profesorul Pavel Velcotă. Federația Română de Fotbal îi mulțumește acestuia și îi urează mult succes în proiectele viitoare.

Felix Grigore activează în fotbal din 2002, când și-a început munca la Unirea Urziceni, acolo unde a ocupat funcția de director general până în 2011. În această perioadă ialomițenii au cucerit un titlu în Liga I și au participat în Liga Campionilor. Din 2011, timp de un an de zile, Felix Grigore a activat la Universitatea Cluj unde a fost președintele Consiliului de Administrație și director sportiv. Între 2013 și 2016 a lucrat la CS Universitatea Craiova, unde a ocupat funcțiile de director executiv, până în 2014, și de manager general.

– Ce v-a determinat să vă alăturați Federației Române de Fotbal?
– Ce mândrie poate fi mai mare decât să lucrezi la kilometrul 0 al fotbalului românesc! Acesta a fost principalul motiv, alături de faptul că mă alătur unei echipe foarte tinere, unei echipe care a pornit pe un drum bun pentru dezvoltarea fotbalului românesc.

– Cum vă simțiți în noua funcție la Federația Română de Fotbal?
– Sunt încă într-o perioadă de acomodare, am început doar de câteva zile. Încep să-mi cunosc colegii și pot spune că mă simt precum într-o nouă meserie.

– Ce obiective aveți?
– Obiective fixate de Federația Română de Fotbal în Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România.

– Care e cea mai mare provocare pe care o vedeți în noua poziție în care vă aflați?
– Este aceea că începând din sezonul care urmează la acest departament se discută despre modificarea competițiilor, despre introducerea unora noi. Îmi doresc să putem crea ceva pentru a ajuta fotbalul juvenil să se dezvolte, ceea ce ar duce în viitor și la dezvoltarea fotbalului românesc.