În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal și cu Deciziile adoptate de Comitetul Executiv al FRF în ședința din data de 30 august 2018, Comitetul de Urgenţă compus din Răzvan Burleanu – Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – Vicepreşedinte FRF hotărăște:

– Aprobă afilierea provizorie a clubului cu activitate de fotbal în sală Asociația Futsal Club Dunărea Călărași.
– În temeiul art. 4 din ROAF, având în vedere Avizul Departamentului Juridic al FRF și luând în considerare data de începere a competiției Liga I de fotbal în sală, respectiv 8 septembrie 2018, aprobă cesiunea dreptului de participare în Liga I de fotbal în sală de la clubul Luceafărul Buzău (club de drept privat) la clubul SCM Gloria Buzău (club de drept public), sub condiția rezolutorie a îndeplinirii termenului de 5 zile prevăzut de art. 4 alin. 6.1 din ROAF.
– Constată îndeplinite condițiile stabilite de Adunarea Generală a cluburilor de fotbal în sală cu privire la înscrierea în Liga I a cluburilor Asociația Futsal Club Dunărea Călărași și SCM Gloria Buzău.
– Aprobă sistemul competițional al competițiilor de fotbal în sală: Liga I, Liga 2 și Cupa României.
– Aprobă calendarul competițional al competițiilor de fotbal în sală, ediția 2018-2019.
– Aprobă, având în vedere că primul joc al Echipei Naționale a României în competiția UEFA Liga Națiunilor se desfășoară la data de 7 septembrie 2018, ca Președintele FRF să semneze contracul cu jucătorii echipei naționale de seniori cu privire la drepturile și obligațiile acestora pe parcursul desfășurării jocurilor din Liga Națiunilor, astfel cum acesta va fi negociat în conformitate cu mandatul încredințat de Comitetul Executiv în ședința sa din data de 30 august 2018.