Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat joi, 2 august, propunerea directorului tehnic Mihai Stoichiță pentru noua componență a Comisiei Tehnice. Începând de acum, fotbalul feminin și futsalul vor avea câte un reprezentant în acest organism.

La propunerea directorului tehnic Mihai Stoichiță, pe lista membrilor au fost incluși Zoltan Jakab, fost selecționer al reprezentativei de futsal a României, în calitate de reprezentant al fotbalului în sală, și Mirel Albon, antrenorul campioanei României, ”U” Olimpia Cluj, și al primei reprezentative, în calitate de reprezentant al fotbalului feminin.

Pe lângă cei doi s-a alăturat Comisiei Tehnice și Mirel Rădoi, noul selecționer al reprezentativei U21 a României.

„Fotbalul în sală și fotbalul feminin se află într-o continuă dezvoltare în România, fiind și parte din planul de dezvoltare al Federației Române de Fotbal pentru următorii ani. De aceea am venit cu această propunere de a avea mereu la ședințele Comisiei Tehnice și reprezentanții acestor două ramuri care, cu implicare și un plan bine definit, vor produce rezultate în următoarea perioadă”, a declarat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

Componența Comisiei Tehnice, aprobată de Comitetul Executiv al FRF din 2 august:

Mihai Stoichiță – președinte; Ion Geolgău, Cosmin Contra, Mirel Rădoi, Aurel Țicleanu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dumitru Moraru, Ionel Augustin, Rodion Cămătaru, Dumitru Dumitriu, Marcel Răducanu, Dan Apolzan, Mihail Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Zoltan Jakab, Mirel Albon – membru; Andrei Vochin, Vlad Munteanu, Felix Grigore – membri fără drept de vot.