La festivitatea ce a avut loc la Clubul Țăranului din incinta Muzeului Țăranului Român au fost prezenți secretarul general al FRF, Radu Vișan (foto), și managerul de responsabilitate socială, Florin Șari, cei care au primit premiul din partea organizatorilor. 
 
”Raportul anual cu privire la discursul instigator la ură din România 2014-2015”, elaborat în cadrul proiectului ”Net Rangeri împotriva intoleranței”, finanțat prin Granturile SEE, a evidențiat faptul că Federația Română de Fotbal a fost activă în organizarea unor evenimente cu caracter social, cu rol în promovarea fotbalului în societate și în combaterea discriminării. 
 
”Fair Play Days”, ”Cupa Diversității” sau ”Fotbal pentru toți” sunt câteva dintre proiectele pe care Federația Română de Fotbal le-a implementat și din care sute de copii au învățat care sunt valorile după care trebuie să se ghideze nu doar în sport, ci și în viață. 
 
De asemenea, FRF lucrează la o strategie antidiscriminare în societate, un document ce va fi redactat și implementat împreună cu instituțiile publice și o serie de ONG-uri.