Foto: Sport Pictures

Finalistele Cupei României se decid azi și mâine, când se dispută returul semifinalelor: FCSB – Dinamo și Poli Iași – Sepsi. Partidele vor fi transmise în direct la Digi, Look și Telekom.

Miercuri, 8 iulie, ora 20:00

FCSB – Dinamo
În tur, 3-0

Roș-albaștrii pornesc ca favoriți în duelul cu Dinamo, având avantajul celor trei goluri marcate în deplasare. FCSB are șansa de a juca o nouă finală după cea câștigată în 2015 în fața Universității Cluj. În ciuda rezultatului din tur, Dinamo nu renunță la luptă și speră la o nouă finală după patru ani.

Joi, 9 iulie, ora 20:00

CSM Politehnica Iași – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
În tur, 1-5

Și cea de-a doua semifinală are o favorită certă! După 5-1 în tur, la Sfântu Gheorghe, Sepsi pare a avea o misiune ușoară la retur. Însă Cupa României este competiția surprizelor! Pentru Sepsi ar fi prima finală de la înființarea clubului, în 2011, iar pentru Poli Iași, dacă izbutește o revenire spectaculoasă, prima calificare în ultimul act din a cincea prezență în semifinale.

Finala Cupei României, ediția 2019-2020, se va disputa în data de 22 iulie 2020.

CONCURS! Cupa vine la tine! Gloriile fotbalului aduc trofeul la tine acasă!

E momentul tău, SUPORTERUL care a fost pe stadioane la marile finale, privind trofeul din depărtare, cu pasiunea lui inegalabilă, dar fără să îl atingă vreodată. SUPORTERUL care visează la prima finală din viață! CUPA VINE LA TINE!

Până pe 10 iulie 2020, scrie-ne AICI povestea ta legată de Cupa României, cea mai frumoasă amintire, cum ai trăit din tribune sau de acasă, alături de cei dragi, un episod emoționant din povestea competiției sau cât de mult ți-ai fi dorit să fii pe stadion la finala din acest an.

Echipa FRF împreună cu sponsorii Cupei României vor alege cele mai impresionante povești și vom contacta autorii lor începând din 10 iulie. Apoi, un ambasador din rândul gloriilor pe care le admiri îți va aduce Cupa acasă și îți va dărui mingea finalei din acest an!

→ Înscrie-te în CONCURS aici!