Naționala de e-Fotbal a României a obținut deja calificarea la eEURO 2020, turneu care se dispută prin intermediul KONAMI eFootball PES 2020.

Echipa noastră formată din Adrian Urma, Cristian Radu, Cezar Amitricioaiei și Valentin Enciu a reușit să câștige în martie o grupă din care au mai făcut parte Portugalia, Slovenia, Scoția și Liechtenstein.

Alte 9 naționale și-au asigurat, de asemenea, prezența la eEURO: Bosnia-Herțegovina, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia, Luxemburg, Țările de Jos și Serbia. Ultimele 6 poziții de la turneul final vor fi completate în urma fazei play-off din 20, respectiv 27 aprilie. 10 echipe vor fi împărțite în două grupe, iar primele 3 din fiecare grupă vor obține biletele pentru marea competiție.

eEURO 2020 va avea loc în zilele de 23 și 24 mai. Inițial, turneul final era programat în iulie, la Londra, dar, ca urmare a amânării EURO 2020, competiția se va desfășura online. Partide din play-off-ul din aprilie, precum și jocurile de la eEURO vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube UEFA.

Câștigătorii eEURO vor primi bilete la finala Campionatului European din 2021 și un premiu în bani.