Miercuri şi joi se vor disputa partidele din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la feminin, rundă în care România va fi reprezentată de două brigăzi de arbitri. La fel ca şi în faza 16-imilor, la centru se vor afla Teodora Albon (foto) şi Cristina Dorcioman.

Prima va intra pe teren Teodora Albon, care a fost delegată la partida dintre Manchester City şi Brøndby, programată în această seară, cu începere de la ora 21:00, ora României, pe Academy Stadium din Manchester, arenă situată în complexul Etihad Campus al grupării engleze. Din brigada care a fost delegată la această partidă mai fac parte Petruţa Iugulescu, Cătălina Nan şi Cristina Trandafir. Primele două vor fi prezente la linii, în timp ce ultima va fi al patrulea oficial al meciului.

Joi, de la ora 20:00, ora României, pe stadionul Tunavallen din Eskilstuna se va disputa duelul dintre formaţia locală şi Wolfsburg. Cristina Dorcioman va fi ajutată la margine de Patricia Samsudean şi Alexandra Apostu, iar Iuliana Demetrescu a fost delegată ca al patrulea oficial.