Deian Sorescu si Florin Tanase in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 11 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Duminică seara, pe Arena Națională, Dinamo București și FCSB s-au întâlnit într-o partidă din etapa 15 a Ligii 1, ultima înainte de meciurile pe care selecționatele României le dispută în această lună.

Întâlnirea dintre doi antrenori foști internaționali români, Mircea Rednic la Dinamo și Nicolae Dică la FCSB, s-a încheiat cu scorul 1-1. Primii au marcat dinamoviștii, în minutul 40, când Salomao a transformat o lovitură de pedeapsă. Roș-albaștri au egalat după pauză, în minutul 48, când și ei au beneficiat de un penalty. A executat Gnohere, Penedo a apărat, dar Tănase a fost atent și a înscris.

Partida a fost condusă la centru de Istvan Kovacs, acesta fiind primul său meci după debutul din Liga Campionilor. Arbitrul de 34 de ani a fost delegat în premieră în cea mai importantă competiție continentală intercluburi în această săptămână, la meciul Valencia – Young Boys 3-1. Detalii aici!

 

La meci au asistat și cei doi selecționeri, al primei reprezentative și al celei Under 21, Cosmin Contra și Mirel Rădoi, ambii veniți direct de la antrenamentele celor două selecționate. Cei doi au prefațat meciul în studioul Telekomsport, apoi au urmărit partida.

Pe gazon s-au aflat și jucători care la finalul partidei s-au prezentat în cantonamentul celor două selecționate ale României. La FCSB au fost: Romario Benzar, convocat la prima reprezentativă, Dennis Man, Dragoș Nedelcu, Olimpiu Moruțan și Florinel Coman, chemați la Under 21. De partea cealaltă, în lotul lui Dinamo s-au aflat doi jucători chemat la tineret pentru amicalul cu Belgia: Denis Ciobotariu și Ricardo Grigore.

Prima reprezentativă a României va disputa pe 17, respectiv 20 noiembrie, ultimele două partide din grupele Ligii Națiunilor, contra Lituaniei și Muntenegrului.

Lista jucătorilor convocați de Cosmin Contra

De asemenea, tricolorii Under 21 încep pregătirea pentru EURO 2019. Selecționata condusă de Mirel Rădoi va întâlni Belgia, la Cluj-Napoca, pe 15 noiembrie, într-un meci amical.

Lista jucătorilor convocați de Mirel Rădoi